// Publicis Merchant // konec Publicis
Mancs őrjárat egy nagy filmben
   06/23/2023 13:48:09

A PAW Patrol, a televízió egyik legnézettebb gyermeksorozata ismét visszatér egy új filmmel, amely kicsik és nagyok szívét egyaránt megdobogtatja. Ez a kedvelt sorozat egy Ryder nevű fiú és bátor kiskutyái - Chase, Marshall, Rubble, Zuma, Rocky és Skye - világába kalauzol el minket. Mindegyikük készen áll arra, hogy akcióba lendüljön és megmentse a napot, bármilyen helyzetben is legyen.

Az első Mancsőrjárat-film sikeres mozis bemutatója után most a nagyvásznon is láthatjuk a folytatást Mancsőrjárat címmel. A film 2023. szeptember 28-án kerül a mozikba, és még több kalandot és új kihívást ígér.

A második film középpontjában a csapat legfiatalabb tagja, Skye áll, aki új képességeket fedez fel, amelyek erőfeszítéssel és elszántsággal válnak valósággá. A nyugodt időszaknak azonban hamarosan vége szakad, amikor az egykori polgármester Humdinger visszatér a cselekménybe. Összefog egy őrült tudóssal, és együtt azt tervezik, hogy ellopják a kölykök egyedülálló szuperképességeit. Most a csapaton múlik, hogy szembenézzenek ezzel a veszélyes fenyegetéssel, és megvédjék városukat.

A Mancsőrjárat a nagyvásznon nem csak izgalmakat és kalandokat kínál. Az izgalmas történeten keresztül igyekszik inspiráló üzenetet közvetíteni az önmagunkban való hit fontosságáról, az egyes emberek egyediségéről és a csapat erejéről. A film célja a szórakoztatás, miközben emlékeztet minket arra, hogy együtt bármilyen akadályt le tudunk győzni.

A Mancsőrjárat kedvenc karaktereit megvásárolhatod webáruházunkban.